Mrtvolná svoboda

Mrtvolná svoboda

Anotace: ....těžko něco psát

Mrtvolná svoboda

Zlomená u cesty
zaprášené dveří zápraží
mrtvou hrdličku v podpaží
zemřela bolestí

Roztrhané šaty
ve dveřích vlající
hrdlička pomalu hnijící
kolem zápěstí dráty

Svoboda zemřela
svázaná,zmučená,ztrápená
bez hrosti krutě popravena
ve tmě ztracena
Autor mOBSCENE, 23.10.2007
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil, MishaX
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

působivé...moc líbí

23.10.2007 20:28:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí