"Špatnej sen"

"Špatnej sen"

Anotace: Něco malého po velmi velmi dlouhé době :o) Zdravím všechny známé lidičky:o)

Snažím se číst mezi řádky
Mračíš se a chceš svůj úsměv zpátky
Oči cizí máš

Tenhle příběh nepatří do pohádky
Radost vystřídaly hádky
Bránu lásky zavíráš

Ztichlá místa trpí bez něžností
Už dávno neplatí sliby věrnosti
Čtu mezi řádky

Oči otvírám je svěží ráno
Sny trápí nás
To ano!

Ze Tvých doteků čtu
Schovaný pod deku
Jsi tu :o)
Autor Beepat, 23.10.2007
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Bean
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po špatné snu..
jak to bývá přijde rozednění..
do dalších dnů
na křídlech lásky..
která všechno změní...

pozdrááááááááf jako vratáááááááááá
moje milá zatoulaná..zlatá .o)

30.10.2007 11:12:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí