V oblacích

V oblacích

Anotace: Moje básnička napsaná z neskutečné nudy... :-) Snad se bude líbit!

V oblacích

Opustil mě zdravý rozum.
Odlétly mi myšlenky.
Mysl mě zradila.
Duše opustila.

Moje slova ztratily váhu.
Všechno zmizelo, zmizelo, zmizelo…
Odešlo pryč, ztratilo význam.
A mé tělo zpustlo. Je prázdné.

To, co za něco stálo
Rozplynulo se v oblacích.
Na věčnost ztraceno v atmosféře.
Vše je pozbyto mezi nebeské anděly.

Ale můj život, mysl i duše
Se jednou vrátí zpět
Jen co se v oblacích uzdraví
A opět vyplní mou tělesnou schránku

A všechno se vrátí do stereotypu
Vše bude v pořádku
Zavládne klid
Všechno bude stejné…

A pak někdo otevřel dveře
Zafoukalo, přišel průvan
A ty bílé oblaka mé duše,
Co se tiše držely u stropu pokoje
NENÁVRATNĚ ODLÉTLY…

Už nikdy jsem je nenašla.
Ach, ty proklaté klíčové dírky!!!
Autor Želwice, 23.10.2007
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Sue A.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí