Snad jednou najdu klid...

Snad jednou najdu klid...

Anotace: a on se ne a ne dostavit

Snad jednou najdu klid
tam u Nebeských bran
oděná v bílém rouše,
co přestože hladké je – kouše.

Zaklepu pokorně holýma rukama,
bosé nohy budou mě studit
o chladnou mramorovou zem,
nad kterou je však každý již povznesen.

Zašeptám pár tichých slov,
v nichž budu prosit o odpuštění
hříchů svých všelikých.
Nejen těch drobných – hlavně těch velikých.

A jestli dojdu odpuštění
a budu moci vstoupit,
pokloním se všemi směry.
Jako díky, díky za klid.
Autor hajena, 30.05.2005
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí