Ztrácím se

Ztrácím se

Anotace: Chjo... nemohla jsem ti dát to co jsi chtěl, slavik písně do větru krásně pěl...

Chceš vědět stav mé mysli,
já ale teď pod mnoha čísly
se ztrácím...
Nejde nemyslet na Tebe,
i když se dívám do nebe
se ztrácím ...
Chceš mě poznat blíž, mé nitro,
jako první jsi mi popřál dobré jitro
zase se ztrácím...
Bojíš se pozdějších citů svých,
já kousíček dala Ti z těch mých
ztratila jsem se ...
Bude lepší zapomenout a dobré se neohlédnout,
Jen tehdy, bude snazší nepodlehnout.
ztratila jsem se,ale jen na okamžik...
Autor juddy, 24.10.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí