Pár písmen pohlazení

Pár písmen pohlazení

Anotace: pro někoho koho v srdci mám,jen pomoct si však musí sám

Tak tady sedím opět sama
otázek je plná hlava
jak své lásce pomoct mám
snad tím,že ji verše posílám.

Srdce své lásko otvírám zase
i v tomto nevlídném čase
spěchám Ti opět pošeptat
...jsem s Tebou,měj život rád.

V mysli své zatoulej se
..na naše tajná místa
že úsměv objeví se
..tím jsem si téměř jistá .

Vzpomínky nechť posílí Tě
když zavřeš svá víčka
do ouška šeptám ti něžně
...že láska má Tě hýčká.

Do dlaní Tvých své teplo vkládám
to láska mi tu sílu dává
do duše pak svůj smích
ať smutek zažehnává.

Život náš není jen černý a bílý
vždyť sám to dobře víš
osud nám klikaté cesty chystá
...vím,že to ustojíš.
Autor Pika, 24.10.2007
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mamina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, pane. Líbí se mi.

24.10.2007 11:25:00 | Psavec

Pohlazení tvoje dojde cíle
nevadí že není to hned
přeji ti kouzelné chvíle
a otevřený svět
... pro lásku

24.10.2007 11:02:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí