Autoportrét II

Autoportrét II

Anotace: včera ještě nebyl hotový :)

Ještě počkej chvíli
Zapomněla jsem
Do očí jas plamínků
Přimalovat
Ještě dnes v noci
Ucítíš terpentýn
Když budeš usínat

Ale můžeš
Pohladit mé vlasy
V odrazu zcadla
Konečky prstů studit o sklo
Ale když vydržíš
Můžeš se té záře dotýkat
Kolikrát jen budeš chtít

... :)
Autor Andee, 24.10.2007
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez komentáře...prostě líbí..

28.10.2007 21:59:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí