Vycházíš vítězně

Vycházíš vítězně

Anotace: Kdo pochopí....

Vycházíš vítězně – jsi brána bohémů,
Kteří otevírají bránu moci.
Vycházíš statečně –
Jak ráno bohémů,
Jež dávají přednost noci.
Vycházíš zraněně –
Bez bolesti se neobejdeš,
Kráčíš v tlumených krocích –
Nestačíš se divit,
Vlníš se v bocích
Jsi osamělá
Kráčíš

Krok sun krok

Trochu se mračíš

Nejsi cvok
Autor Ammazonic, 24.10.2007
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A skvělé...

24.10.2007 14:27:00 | Bíša

Hezké.

24.10.2007 11:21:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí