I takové je zrození

I takové je zrození

Anotace: Trochu vzpomínek po přečtení básničky Zrození

Já rodila taky Klárku
můj muž u mne tenkrát stál
však namísto povzbuzení
na hokej se zakoukal.

Když už malá světlo světa
chtěla mermomoci zřít
řekl...po třetině jsem hned zpátky
vždyť sama si umíš poradit.

Teď s odstupem času vím
že sama si poradím
a otec naší krásné dcery
oddává se sportu celý.

Hokej fotbal formule
kouká na to strnule
moje bolest jeho není
proč se pídit ocenění.

A tak naše Klárka milá
co se z lásky narodila
k tatínkovi o víkendech kráčí
jen když mají volno hráči .
Autor Pika, 24.10.2007
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mamina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc líbí a jsem rád, že jsem Tě inspiroval.

24.10.2007 23:32:00 | Psavec

no chlapi ...co bys čekala :-)
jenže ... s nima to nejde a bez nich už teprve ne :-)

24.10.2007 12:23:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí