Pager od ráje

Pager od ráje

Anotace: Co naplat, co napsat?

Mám pager přímo od ráje,
od apartmá v nebeském zámku
a online zaplacenou místenku,
do VIP křesla rajského spánku.

Mám pager přímo od ráje.
přijde den a čelist mi klesne,
oči zatlačí, zapláčou a pohřeb,
objednají, jak jinak, než přes web.

Mám pager přímo od ráje.
Sednu si do baru "U anděla"
Zapnu si notebook objednám vodku,
a přes ajsko zeptám se, cos chtěla.

Mám pager přímo od ráje?
Není to internetová blamáž?
Chci hned certifikát pravosti páč,
čím dál víc, nabývám zlé předtuchy,
že je k bráně pekla!
Autor Rick, 24.10.2007
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, Malé nic, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí