Až ...

Až ...

Anotace: ... nechápeš ... nepochopíš ... bolí to ... ne Tebe

Až jednou Tvé oči spatří tok minulosti
...
Až půjdeš do ulic zejíc prázdnotou
...
Až slunce přestane Tě hřát
a chlad se bude vpíjet do Tvé kůže
...
Až den promění se v noc
a stíny zaplaví tvou mysl
...
Až poznáš vraždící lhostejnost
...
Snad pochopíš tu bolest
a slova toho, co měl Tě rád
...
...
Až Tvé rty zašeptají slova omluvy
a slzy vpijou se do hlíny

Až budeš chtít vrátit čas
a její smích

Až...

... procitneš bude pozdě chtít
vrátit čas, který se zastavil
Autor SadLily, 24.10.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí