Poslouchej**

Poslouchej**

Anotace: ...

Slyšíš to ticho?..
Vítr odvál
z Tvého těla
zbytky soli
/mořské vody/
bílé pěny,
zrnka písku...
Byl to krásný bál,
nejeden muzikant
od srdce hrál..
Já byl jsem tam,
vše sledoval,
chvílemi notoval...
Bujarým rytmům
s Tebou se oddával..
Ááálelůůja..áálelůja...
náhle zvedla se vlna,
naše ústa byla vody plná..
Už je nám krásně,
na onom světě..
na té barevné paletě..
/oceánu,
amazonských vodopádů,
kormoránů,
plody souše,
plody moře,
žádný smutek,
žádné hoře../
Nechybí nám nic,
žijeme na planetě
bez hranic..**
Autor kakaoo, 24.10.2007
Přečteno 298x
Tipy 16
Poslední tipující: Kozoroh 1, ni.va, blue, Monsignore, Bíša, Pišák, Jiparo, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám slov..jsi jako víno:-)

24.10.2007 15:24:00 | Monsignore

Krásné verše...

24.10.2007 14:43:00 | Bíša

Poslouchej - dobrá. fakt...

24.10.2007 14:06:00 | Pišák

Nejsi náhodou příliš optimisticky naladěná?

24.10.2007 13:39:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí