Pohádka pro zlatou rybku

Pohádka pro zlatou rybku

Anotace: :o)

Měla bych já tři přání
první je lehké velmi
udělej mě svojí paní
vlož se celý do mých dlaní.

Moje dlaně horké jsou
prsty svou cestou jdou
nezabloudí ani tmou
laskání je jejich hrou.

Druhé přání to je prosté
jak poprvé chovej se po sté
nebylo by víc než jisté
že by nuda vzala za své.

Zkoušeli bychom stále znova
jak nejlíp začít, to přece neva,
plnili si přání snová,
každý den jiná, nová.

A co bude za třetí?
nevíš? nemáš ponětí?
vymeť z mých citů smetí
ať jen čas bez sebe letí.

Tohle je úkol těžký pro tebe
dostat se spolu až do nebe
nechtít být nikdy bez sebe
udělej, ať naše láska nikdy nezebe!
Autor Martinecka23, 24.10.2007
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, prostě Zuzana, Monsignore
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi.

01.11.2007 16:12:00 | Psavec

souhlas s monsignor, pěkná

26.10.2007 17:30:00 | cevert

I když rýmované nejsou zrovna šálek mé kávy, tak tam, kde rým nezastírá obsah si jich velmi vážím.

25.10.2007 15:00:00 | prostě Zuzana

přeju ti to:-)

24.10.2007 18:24:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí