Pro tebe

Pro tebe

Anotace: pro mojí kámošku ... ( Pro baunku mojí)

Znáš ten pocit kdy nikoho nemáš??
To jen já neměla čas.
Dnes zas ty někoho hlídáš,
v mém srdci přesto zůstáváš.

Jsi v něm vyřezaná hluboko,
nikdy ty díry nezacelím,
zatím jsou plné lásky naší,
můžu ti říkat přítelkyně to já dobře vím!

Jsi pro mě vzduch co dýchám,
kamínka co hřejou v zimě,
bez tebe já už karty nezamíchám,
věřím,že i ty miluješ mě.

Jsi moje víla co přání mi splní,
sny se mi o tobě zdají,
Srdce se láskou tvojí plní,
starosti u nás umírají.

Jsi moje radost,když převládá smutek,
chci ti dát aspoň milion kytek.

Díky za to, že tě mám posilám pusinku,
a Merci čokoládku.
Autor Kirsten, 24.10.2007
Přečteno 637x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať vydrží ... :-)

24.10.2007 23:12:00 | vapiti

a nějak po letech nevydržela, jak láska a nenávist mají k sobě kousek...

24.10.2012 23:46:00 | Kirsten

nice

24.10.2007 20:37:00 | blue

:+)

24.10.2007 20:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí