Koloběh života

Koloběh života

Anotace: ...je to tak anebo jinak??? :o)

Tělo a duše,
v jedno jsou spojené,
když tělo nemůže,
duše si odlétne...
Tam někam do dáli,
do světa duší,
o němž moc nevíme,
jen někdo cosi tuší...
Že nejedna duše, vrací se zpět,
sem, do světa lidí,
do "prázdných" těl,
aby tu žila svůj další životní běh...
Autor Aniba, 30.05.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí