Kudlanka

Kudlanka

Anotace: prostě o tom jaký jsou ženský(skoro všechny)

Sedíce na baru a balíc staré chlápky, zatíná pomalu do jejich konta drápky. Hladí je po pleši a líbá unyle, nakonec stahne je z poslední košile. Zcela je oškube jak citron vysaje ta holka na baru jak žula tvrdá je. Nakonec ty dědky na smutku oběsí stále jich přibývá už je z nich procesí. Kdo tuhle kudlanku proboha zastaví? Neničí ze smutku, ale ze zábavy.
Autor DERALTE, 30.05.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí