Neslyšená

Neslyšená

Anotace: ...temná noc....

Směješ se mi do očí
Vím to, i když nevidím Tvé rty
Co si asi myslíš o té holce,
která leží pod Tebou
O té hloupé holce,
která vůbec nechtěla vcházet do tohoto pokoje,
ale měla zůstat zamčená na veřejných záchodcích

Seděla jsem tam na studené dlažbě
a mé bosé nohy se něžně dotýkaly spadnutého ručníku
Pak jsi přišel Ty a opatrně,
jako bys v ruce držel plátek zmírající růže,
mě zvedl
Milovala jsem Tě za to
A teď tu ležím a vzpomínám,
jak ke mně ta stěna na toaletách byla přívětivá
A já ji zradila
Stejně, jako ještě toto ráno zradíš Ty mě
Autor Zápěstí, 25.10.2007
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, už ne pernikova princezna, Mácha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdybych mohla dát 10st udělám to

18.03.2008 22:08:00 | Noc17

Jestli se někdo směje druhýmu, směje se nejvíc sám sobě. Byl jednou jeden, co se smál, pak upad a pak

25.10.2007 12:44:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí