Jak žít...

Jak žít...

Anotace: Jak správně žít? Kdo ví...

Nauč se děkovat,
za dary jiných.
Nauč se nevšímat,
lidí, těch líných.

Nauč se milovat -
i ty, které nenávidíš.
Nauč se neříkat,
co špatného vidíš.

Nauč se lásku dávat,
nauč se lásku brát.
Nauč se štěstím mávat
a nauč se s dětmi hrát.

Návod jak žít,
ten nikde nehledej.
Nauč se jen málo mít
a odradit z cesty se nedej.

Nauč se úctě a respektu
a vše stejnou mírou ber.
A na lidi bez taktu,
taktně-netakně ser.

Nauč se lidem dávat
nauč se od lidí brát.
Nauč se lidi milovat,
nauč se lidi znát...
Autor Mania Dardeville, 25.10.2007
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Martinecka23
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké... jen je to těžká škola na celý život....:o)

25.10.2007 14:48:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí