Před pár lety

Před pár lety

Anotace: mnoho lety

Už asi neumím a kdo mi to vzal,
být tím, kým chci,
zatrpklá touha, nejistá budoucnost
a splín, hlavně ten,
míhá se životem jak tečka za každou
nemilosrdně krutou a pravdivou větou,
hladí nám křídla, líbá nohy,
tak už sakra leť, leť si,
zapal ty roky střádané stohy,
ať je na chvíli trochu víc světla,
samota mě bodá, krev však zůstává,
jednou kdysi dávno
bylo mi pár let.

A teď?
Autor Souný, 25.10.2007
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: s.e.n, Kirsten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé postesknutí.Co napíšeš za 20 let?
Hezké pobídnutí...Tak už leť...
Ale nic nespaluj.Chyběly by Ti vzpomínky.

25.10.2007 16:37:00 | s.e.n

dobry:)

25.10.2007 14:11:00 | slunickova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí