Prázdno

Prázdno

Anotace: někdy to na člověku nepoznáš

Mám v sobě prázdno,
ale vidíš to jinak,
působím jako plná štěstí,
jenže není tomu tak.

Všichni se jednou kouknou na dno,
rozzuří se jako drak,
dostanou do oka pěstí,
i auta budou jednou vrak.

A i když ta sklenka prázdná,
působí dojmem že je plná,
nenech se odradit a do skla víno vlij!!
Všechnu špínu ze sebe smyj!!:)

Protože i ti co vypadájí plní lásky,
mají z prázdnoty na srdci vrásky!
Autor Kirsten, 25.10.2007
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono se to změní...

26.10.2007 11:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí