Snad někdy příště

Snad někdy příště

Anotace: Syn svojí mámě...

Možná spí. Bojí se, aby nevzbudil. Spící Slunce.
Možná spí. I kdyby hrom uhodil. Nevzbudí se.
Možná spí. Jak růže šípková. Pořád krásná.
Možná spí. Lesk si uchová. Jako zub uvnitř dásna.
Možná spí. Už spoustu let jen spí. Pod dubovým hájem.
Nemluví. Třeba se zlobí na něj. Bloudí horkým májem.

"Mami, promiň, snad neruším..."
Autor Jasmin de Paris, 30.05.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí