Přítel

Přítel

Anotace: K týhle básničce mi pomohl jeden můj kamarád...a tímhle bych mu chtěla poděkovat!

Koukám tunelem na konci světlo,
Stojím tu vedle tebe,cítím tvé teplo,

Bála jsem se slz,bála jsem se samoty,
Jediné světlo byl jsi pro mne ty!

Tiše a skromně smotána v ulitě,
Neviděna neslyšena-já v temnotě!

Milovat jsem tě nechtěla,já milovala jsem tě.
Pak objevila se první a druhá.

Za okamžik pukl na srdci kamenný obal
A já přišla na to,že už dávno jsi mě objal!
Autor Yukki, 25.10.2007
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná, moc se mi líbí.
Azazen

26.09.2008 14:48:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí