Víc než přítel

Víc než přítel

Anotace: "K"

Přáteství – ten krásně bláhový vztah,
kdy houpou se dva na vlnkách,
bláznivého snění i tvrdého života,
ochotný dělat chvilkově pilota..

Tomu druhému..

Stovky a tisíce nového setkání,
veselý smích a škádlivé strkání.
Štěstí na dosah když přítel je pravý
co napjatou náladu převede v hraní..

Jako mávnutím kouzelného proutku..

S ním všechno zlé jde náhle kolem,
ať blátivou cestou či zlatým polem.
Dotekem zastavý veškeré chmury,
a s předností říkává: „Má milá tudy.“

Půjdeme teď..

Ať polštářová bitka nebo mlčení,
každý jeho krok je vlastně učení.
Schová pod křídlo, vlastnosti předává,
ochranou ruku v nouzi zas podává.

Jediný přítel v životě..

A tak si přej jediné přání,
ať stále a napořád bez přestání.
Slýcháš pochvalu a nebo káravou,
od toho, co stal se beze slov oporou..

Tebe ..
Autor Analisieren, 25.10.2007
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: M.V.Jung.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

přátelství je režná nit
pevná jak jen může být

29.10.2007 11:58:00 | vodnař

Ach, běda ti, vyrostla jsi a já jsem hrdý! Nesmírně a upřímně!

26.10.2007 08:37:00 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí