Vlnky

Vlnky

Anotace: "K" - opět nevím co to je:D

Dělám dlaní vlky vzduchem,
co nesou se netopýřím uchem.
Ty vlnky jenž viděl jen rys,
než sysel do tmy tiše písk.

Šla malá vlnka za vlnkou..

Letěly ty vlnky vzduchem,
zachyceny netopýřím uchem.
A rys viděl těch vlnek tvar,
sysel lidskou řečí zašeptal..

Chci tu krásu jednotlivých vlnek..

Pak zmizely ty vlnky vzduchu,
již nechtvějí se v netopýřím uchu,
a zrak ryse nezachytil,
po čem malý sysel dychtil..

Nikdy už ..
Autor Analisieren, 25.10.2007
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: M.V.Jung., vapiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piš bajky, jsi pro to jak namalovaná.

26.10.2007 08:38:00 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí