Nastav nohu ... osudu ..., ... já tu věčně nebudu ...

Nastav nohu ... osudu ..., ... já tu věčně nebudu ...

Anotace: *- ... je to třeba trošku tomu vládci všehomíra dojebat ... ... .... aby si zase nebyl tak náma jistý ...

.

Další bezvýznamý den,
kolik jich ještě bude
než naplníš náš sen
pitomý osude

Zrozením ujařmen
na těle postroj všude
přeměním na kámen
tak udeřit s nim půjde

Buď proto spokojen
ty který všechno řídíš
já tvořím jen tvůj kmen
a pevný podstavec
... ze kterého se řítíš ...

*

------------------------------------------
JirkaSovi .... Štíru zasranýmu ... k narozkám ...

*
Autor HarryHH, 25.10.2007
Přečteno 363x
Tipy 16
Poslední tipující: pavlis, Marfuša, loveSKA, Barunka=o), Alci, Ayla, Lizzzie, Psavec, Marcella, prostějanek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) Dřív než kosti shnijou, čerti s námi šijou.

31.10.2007 15:05:00 | Marfuša

Některý lidi milujou kurzy létaní - bez padáku z
Nuselskýho mostu.

29.10.2007 11:26:00 | jehlaspichlas

happy birthday !
SMF ! - i roboti vědí kerá bije ..

28.10.2007 15:49:00 | Alci

S osudem nevyjebeš, on vždycky vyhraje, zmetek.

26.10.2007 11:15:00 | Psavec

ty dny nemusí být tak bezvýznamné jak se zdají...
a k narozeninám přeji všechno nej ;)

26.10.2007 06:01:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí