Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: prostě vzpomínka na krásno

Ještě mám na tváři vůni Tvé kůže a pod košilí Tvojí dlaň.
Ještě mám ve vlasech Tvých prstů doteky a v uších slyším, lásko už vstaň.
Ještě mám v paměti to ráno po noci v které se s Tebou pohnul můj svět, ještě mám pod srdcem mazlivá slovíčka a na krku Tvůj amulet.
Těžké je z hlavy vyhánět vzpomínky, co pálí jak oheň a studí jak led.
Těžké je lásko být tady bez Tebe, těžké je lásko na Tebe nemyslet.
Autor DERALTE, 31.05.2005
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí