Opilcovo vzlyky

Opilcovo vzlyky

Anotace: i tohle dokáže s člověkem chlast

Sedím sám nad nedopitou lahví rumu a něco ve mě chcíplo.
Je to tak žhavý, že mi to do duše snad cigaretu típlo.
Snad je to smutek a nebo alkohol v mý krvi, je těžké to rozhodnout, když z dechu chlast si mluví.
Snad je to touha po Tvojich sladkých rtech a nebo kocovina v sežranejch vnitřnostech.
Já chci jít za Tebou a do náručí Tě vzít, chci všechny tajné sny pro Tebe vyplnit.
Sevřít Tě v náručí a nikam nepustit, být s Tebou celou noc a Tvojí lásku mít.
Autor DERALTE, 31.05.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí