Strastiplná noc

Strastiplná noc

Anotace: netuším, jestli to není pochopitelné jen pro mne

pevně
pevně musela jsem to hrdlo držet
pevně

dlouho
dlouho musela jsem to hrdlo svírat
dlouho

drtí se mi ruce v železném sevření náhražky pout

A někdo mi při tom stojí na hrudníku

dusím se
příšerně se dusím
stává se to neúnosným

jako bych se dusila

někdo tady se dobře baví
(já to nejsem)

míjím se s ním
má na krku modrý pruh

ale ho už nikdo neměl vidět chodit
ho už nikdo neměl vidět

Ale já ho vidím

na stole leží střep zrcadla

můj krk lemuje ten samý modrý pruh
Autor Zápěstí, 26.10.2007
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní obraty, moc se mi to líbí!

26.10.2007 11:36:00 | Christel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí