A je to!

A je to!

Anotace: Jak jsme malovali

Jsme my povedená rodinka
do Řecka vyženeme tatínka,
s chutí se do malování dáme
a vůbec při tom nereptáme.

Té práce,co jsme zastali,
co jsme se u toho nasmáli,
od bílé,růžové,až k okrové
za den to bylo hotové.

Jídla pití bylo dost,
už vítán u nás každý host
doma to krásné,čisté mám
a díky komu-díky vám.

Mám skvělé děti...přísahám.
Autor takova, 31.05.2005
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí