Kocovina

Kocovina

Anotace: když se nevede...

Proč cítím se tak zle?
Snad ze všech těch růží a křížů,
jenž snáší se pod mýma nohama?
Je mi zle z toho smíchu a radosti minulých let?
Je mi zle z těch slz, které padly vedle!
Autor horymír, 26.10.2007
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí