Studené,bílé..-

Studené,bílé..-

Anotace: Vztahuje ruce po něčem,co nikdy nemůže mít...

Studené,bílé...-

Vztahuje ruce po něčem,
co nikdy nemůže mít,
natahuje je pořád, s pláčem,
pokud jí uteče,nebude žít.

Už se nebude smát,
nebude ale ani plakat
-není to nakonec lepší?
Už nikdy neuvidí večer se smrákat,
ani starého doktora v bílém, s pleší...

Život jí utekl pod rukama,
smrt zatemnila zkalené srdce,
raději by se i s ďáblem hádala,
než měla ty studené,mrtvé ruce...
Autor .K.r.i.s.t.y., 26.10.2007
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: Chancer, s.e.n, okapovaroura, Psavec, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dospíváš, děvče! A nejsi sama...

28.10.2007 17:52:00 | Chancer

Hezky nápaditě napsáno.
Je třeba se nad ní zamyslet.Vydařila se Ti.

28.10.2007 10:15:00 | s.e.n

ty nám nějak rosteš

26.10.2007 23:44:00 | okapovaroura

Moc pěkná, děvče. Smutné, ale povedené.

26.10.2007 22:25:00 | Psavec

...povedena...

26.10.2007 13:50:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí