Gejzír

Gejzír

Anotace: Letní

Do všemožných odstínů
Žluté, červené
A oranžové
Obraz malířovi
Pod rukou se rozzářil

Ten příval
Letních barev
Do tebe vstupuje
Téměř celého
Tě pohlcuje

To přímo
Gejzír jásavých barev
Co exotickou Bordigheru
Tak nádherně
Jak pestrobarevná povodeň
Zaplavuje
Autor WWW, 31.05.2005
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí