Iluze

Iluze

Anotace: ....

Děti pokuřující cigarety,
obláček dýmu, stoupající ke hvězdám,
myslí si, že jim můza polibek věnovala,
to oni píšou básně,
ty opravdové, ale lživé.

Náctiletí pokuřující marihuanu,
věřcí snad, že život je povede sám.
Věřící v náhodu, osud a ve štěstí.

Dospívající popíjející víno na diskotékách,
vyhazováni opilí a nechtění,
končí v léčebnách v bílém pyžamu
/na bílé posteli, víc a víc nechtění/
mezi světlemodrými zdmi.

Píší filozofická díla,
/Ta pravá./
jež si nikdo nepřečte.
Autor Vell, 26.10.2007
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Elizabeth-Lili, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí