Prooooooč

Prooooooč

Anotace: tak proč

Proč jsi mě opustil?
Proč jsi svůj boj vzdal?
Tvé srdce skončilo svou pouť
Tak proč?
Proč si mě tu nechal samotnou?

Tvé ruce už zchladly,
jak mramor šedý vypadaly,
tvá ústa pootevřená
jako by chtěla ještě něco říct,
však mlčely a neřekly nic víc.
Tak proč!?

Ležel jsi tam a já stála nad tebou
s myšlenkou,
že naposledy tě mé oči spatří
a pak již nikdy víc.

Srdce mé ztěžklo,
dech se zpomalil,
čas se zastavil,
vzpomínky proudily mou hlavou.

Proč?!
Proč mě vedou pryč?
Pryč od tebe má lásko!
Nemůžu se bránit,
síly mé zmizely v slzách,
které se nekontrolovatelně řítily k zemi!
Autor SadLily, 31.05.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí