Lehká krize

Lehká krize

Anotace: Jde spíš o krátkodobou zádumčivost, ale i to stačí, aby druhý druhého poznal.

Jakmile začneš přemýšlet nad sebou,
příjdeš na to, co ti schází.
Máš náladu poznenáhlu sklíčenou
a něco z hloubi duše potichoučku přichází.

Humor a smích nahradila nostalgie
na dlouhých pár minut.
Lhostejnost a ego tvou slabost kryje;
tvůj zkrat však nebyl nepovšimnut.

Jedna drobná anomálie ve tvé duši
všem ukázala tvou achillovu patu.
Prozradil´s víc, než sám tušíš.
Prozradil jsi o sobě holou pravdu.
Autor jehlaspichlas, 26.10.2007
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím,že poznat člověka i s nějakou chybou,kterou ukáže ve slabé chvíli to nevadí,je-li to mezi přáteli.

26.10.2007 21:05:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí