Toužím

Toužím

Anotace: ty víš...

Tak prosím vem si mě
celou a po částech
pomalu a přece rychle
vše se mi v hlavě otáčí

Čekám na políbení
nevzdaluj se dál než blízko
tak strašně po tobě toužím
cítít tvé horké tělo

Chci s tebou splynout
milovat se v rytmu vášně
neodcházej buď tu se mnou
neodcházej buď mnou

Šimrat tě vlasy po těle
vzdychat a šeptat ti do ucha
vím co chceš slyšet
tak vem si mě už

O tom všem sním si
sama pod peřinou
těším se až naše těla znovu splynou
a budu moct ti rozkoš dát

Ach lásko, kdy že dnes přijdeš domů?
Autor Neaira, 26.10.2007
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Davy_boy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí