Tropická ostrov-Setomel

Tropická ostrov-Setomel

Anotace: Tozhle je naoplátku věnováno jedné dračici... Sice toje takové hravé a optimistické... ale prostě víc jsem ze sebe dnes nevymáčkla... snad se aspoň bude líbit... ^^

Pod hladinou bdělé světlo,
Prozařuje temnotu
Na ostrově všechno kvetlo
Tož Vítejte do tropů

Na pláži je něco jiné
Do očí bijící
Oči, úsměv, velmi milé
Patřící dračici

Setomel se ladně zvedne,
S nadšením vás uvítá
Ukáže vám místo vedle
Koktejly Vám namíchá

S delfíny si mořem pluje
Mořským písním naslouchá
I když voda mocně duje
Spokojeně proplouvá

Když si s vodou rozumíte
To je něco jiného
Než když ani nevidíte
Co na životě je krásného
Autor Shadow Cat, 26.10.2007
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Vien Rhia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí