Azráíl

Azráíl

Anotace: ..

Vcházím v tichu do sváteční podoby
spletitá cesta,mé nesčetné náhody
skrývám tajný dar mých citů na příští svět
odhalím zátiší svůj spálený květ
skláním se před cestou
poslední
mám přání pro Tebe
nevšední
odkoupím Tvé něžné hříchy
vtisknu je do země
očistím z pýchy
slza je naděje
poslední doprovod otroků
jsem ze země vzdálené
ze světa proroků
ospalý anděl co nesplnil poslání
padá
čeká na ortel vyhnání
únikem s nadějí
na další shledání
slyším na bránu Tvé tiché klepání
přítmí se rozjasní v nádherném pozadí
tvůj příchod do nocí
světlem mi prozradí…..
Autor Monsignore, 27.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 13
Poslední tipující: cevert, dream in emptiness, Martinecka23, Pišák, Bíša, Kamélie, spare
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvěle podané, típek pro tebe

29.10.2007 18:31:00 | cevert

skvělé, dojemné, slzavé pro mě :o)

27.10.2007 14:18:00 | Martinecka23

Opravdu, je to protkáno emocemi a o to je to krásnější..

27.10.2007 13:04:00 | Pišák

:+))

27.10.2007 11:34:00 | Bíša

Tak to je slušná dávka emocí...dost dobrý.

27.10.2007 09:31:00 | Kamélie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí