Líh nad lásku

Líh nad lásku

Anotace: ( a všechno je marnost?_)

Pociťuji mezi prsty niterné šimrání.
To mi asi mezi prsty protéká život...

Trávím hodně nocí
v zakouřených hospodách.
V ústech retko a v dlani pivo,
malá vůle – můj vrah.

Či v ústech cizí holky jazyk
a v srdci věčný vnitřní boj,
v němž anděl čerta neporazí.

Moc nepomáhám anděloj,
a tedy životu, jež vede
blíž ke slunci z té louže šedé!...

Kráčím prý v tátových šlépějích
tou cestou jednoduchou, marnou,
kde víc než láska voní líh,
kde lidé nežijou, jen stárnou…
Autor china white, 27.10.2007
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a rychle...;)

27.10.2007 14:58:00 | Severka

Odboč!

27.10.2007 11:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí