Někdy se lekám

Někdy se lekám

Anotace: ...sám život a hodina dvanáctá přinesla na papír...

Někdy se lekám,
že z života si dělám
říkanku.
Modlit se neumím,
tak poklekám,
tajně,
ve spánku.

A ve snu mi naproti jdou
všichni co hubujou,
i ti, kteří si kupujou,
co nepotřebujou.

Ráno, když říkám si: "Kuk!
Už nehubuj živote můj,
boty mi obuj a pojď dál
a ještě přidej:
Já nejsem z těch
kdo by se vzdal!"
Autor Hančí, 31.05.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí