Mužeš být štastná...

Mužeš být štastná...

Anotace: ===

Procházíš se ulicemi a přitom nic nevidíš,
mlčky jdeš krajinou oči v zem obracíš,
o krásném životě v duchu si sníš,
neboj se štěstí a přistup blíž.

Život se zdá tk smutný a chladný,
však každému z nás hoří plamínek naděje,
řeknu ti jedno a to ze věřit není marný,
vždycky človek najde ty spravný koleje.

Každej máme svýho strážnýho anděla,
ten bude se snažit nás světlem vést,
vše bude jiné než jak si dříve viděla,
dej slunce růžim,co chtěly by kvést...
Autor flusii, 27.10.2007
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Nút, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná ... díky za povzbuzení... z tvé básenky ta naděje uplně pryští... neboj :o)

27.10.2007 18:05:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí