Bažina smutku

Bažina smutku

Anotace: ...Kdo z Vás se někdy v životě netopil...?

Slzavé údolí v sametu polštáře,
nalézám útěchu v nakyslém vínu,
peřina, atribut smutného oltáře,
topím se v močálu tichého splínu.

Zmítám se v ohavné hluboké mokřině,
zběsile snažím se dostat z ní ven,
deprese balená v měkkoučké peřině,
nevnímá jestli je noc nebo den.

Zapadlý po pás se propadám hlouběji,
sečteny zdají se všechny mé dny,
deprese přežívá v kruté beznaději,
bortí se představy, bortí se sny.

Dýchá se těžko, přetěžko, vskutku,
"Stále chci věřit" šeptají rty,
jediný, kdo mě z té bažiny smutku
vylovit může jsi zas a jen Ty.
Autor Davy_boy, 27.10.2007
Přečteno 579x
Tipy 8
Poslední tipující: face to face, okapovaroura, Equus przewalski, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pomocná ruka je mnohdy důležitá, ale každý člověk může zradit, je lepší spoléhat se sám na sebe...nikdy přeci nejsou všechny dny sečteny...moc vydařená:-)

19.11.2007 18:00:00 | face to face

Topím se často,.. Krásně a výstižně napsané

30.10.2007 20:59:00 | Erion Fate

já už jsem jenom dušička

27.10.2007 23:53:00 | okapovaroura

Taky se topím...

27.10.2007 14:18:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí