Opilcova píseň

Opilcova píseň

Anotace: životní uvědomění si pod vlivem...

Chlast,chlast,chlast.
Ta opilecká píseň pěla.
Chlast,chlast,chlast.
Když těly chvěla.
Chlast,chlast,chlast.
Rozloží celý svět.
Chlast,chlast,chlast.
Napít se a nevědět.
Chlast,chlast,chlast.
Po desátém vše lepší je hned.
Chlast,chlast,chlast.
Vše lepší se zdá.
Chlast,chlast,chlast.
Leč dělat se takhle nedá.
Chlast,chlast,chlast.
Hned z rána žaludek se kvapem zvedá.
Chlast,chlast,chlast.
Mozek měkne, krev se vaří.
Chlast,chlast,chlast.
Stejně jsou všichni lháři.
Autor Plato, 27.10.2007
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí