Tvůj vrah

Tvůj vrah

Anotace: jen sem neměla co dělat :-)

Chci být tvůj anděl,
který by nad tvým hrobem bděl.
Když pohlednu ti do oči,
vidím slzy-krvi, co tečou proudem moči.
Mé srdce se láskou rozskočí,
když na tvé rozkládající tělo červi vkročí
Ty křičíš hlasem temným v dali,
(zdali uslyší tvůj řev Ali?)
mrtvoly ale už z hrobu vstaly.
Chystají se tě mrazivým polibkem do svého království vsát.
Já stojím u vrat, nedovolím jim tě vzat.
Svým polibkem tvé rty proměním v prach
A zůstaneme jen my dva u hřbitovních vrat.
Autor narcisie, 31.05.2005
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí