Zelenou mám nejradši

Zelenou mám nejradši

Anotace: zase jedna z novin

Radili se páni radní,
jak vyřešit problém fádní,
sestavili pracovní týmy,
zasedli za stoly svými.

Přemýšleli jak ukončit potíže,
co vznikly jen náhodou,
vymysleli, ač je to k nevíře,
že dnes je řešit nebudou.

Experti za ně rozhodnou
zda posadit žábu na Letnou,
peněz mají strašně málo,
velký problém jak se zdálo.

Proč dodržet územní plány?
památkáři zakrátko nebudou mezi námi,
až vzhlédnou k Hradu,
budou ležet všichni v řadu.

Zelená se mi líbí nejvíce,
originál je to velice,
jen vybrala si špatné místo mrška,
chtěla asi potěšit pichlavého ježka.

Vyhlásit soutěž "Knihu do každého domu"
mohli by lépe komunikovat spolu,
bylo by to tak prosté
a čtenáři nebyli by nezvaní hosté.
Autor okapovaroura, 27.10.2007
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Kozoroh 1, blue, vodnař, .K.r.i.s.t.y., Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne žába ale šmoulí hrad to je :-)

29.10.2007 16:19:00 | blue

na Letnou chobotnici
chytíme na udici

29.10.2007 07:31:00 | vodnař

No...originální je to rozhodně :)

28.10.2007 10:05:00 | .K.r.i.s.t.y.

Jsem z toho v rozpacích...

28.10.2007 00:42:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí