Písečná bouře

Písečná bouře

Anotace: ...

To co vidí je pláň,
pláň plná písku.
Za co zaplatil tu daň?
Proč pije tu hořkou misku?

Snaží se jít,
snaží se žít.
Nemůže pít,
může jen snít.

Pískem se stále plazí,
ale život svůj nedá.
V dáli se náhle obloha kazí,
písek se k nebi zvedá.

Vítr už fičí,
písek kolem kvičí,
v uších to syčí,
nervi to ničí.
Autor Daviran, 28.10.2007
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí