Dědo..

Dědo..

Anotace: :-(

Sbírka: Věnováno

Odpusť mi vše,promiň,prosím,
odpusť mi mé nedodržené sliby
/a hlavně..mé neustálé chyby/
snad prosit Tě ještě smím.

Nemocniční ticho a smrad
dezinfekce a zvuk kapaček,
neustálý šrum lidí v bílých pláštích
vím,že se Ti tam nelíbilo.

Slíbila jsem,že přijdu
nepřišla jsem ani jednou.
Teď si to vyčítám,
ale už je pozdě...

Odpusť mi prosím...

..tak ráda bych řekla..

..mám tě ráda....

snad... to víš...
Autor Chechtalka, 28.10.2007
Přečteno 425x
Tipy 7
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Sima, Bíša, Psavec, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, jen v sobě hledej odpuštění... takový je život

28.10.2007 18:05:00 | Sima

je to tak...

28.10.2007 17:07:00 | Bíša

To záleží, děvče, jestli si odpustíš sama.

28.10.2007 15:37:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí