Jsi tak roztomilá když zvracíš...

Jsi tak roztomilá když zvracíš...

Anotace: ... Může být třeba s věnováním pro Haničku... nebo pro kohokoliv jiného...

Trpím kleptomanií,
jediné co kradu jsou duše,
podobám se predátorům a zmijím
a pohybuji se stejně hluše...

Spolu s posunem času
posunulo se pár závitů mého mozku
vypadalo pár nevěrných vlasů
a kočár ztratil svého vozku

Poruchy přijímání skutečnosti
léčíme osvědčeně nezabírající terapií
složenou ze zapomínání minulosti
s pomocí vln necitilivosti

Vlků vytí
za bílé noci...
milenci skrytí
a neskrytý pocit

Je třeba přeprat zkrvavené lži,
ale kdo ví, jestli z nich někdy pustí
když ale... venku tak krásně mlží
a dochází nám prací prášek...

Řekli jen : Jsi tak roztomilá když zvracíš...
Autor mattoni.uz.neni, 28.10.2007
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Duše zmítaná bouří reality, stmivani.na.lepsi.casy, atty, Veru
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ou... silná... krásná... smekám :D)
ty obraty jsou fakt skvělý...

29.10.2007 06:59:00 | Duše zmítaná bouří reality

roztomilý "zelí" na koberci....anička měla radost... je to super...určitě nebudeš proti, když to zhudebnim, že ?

28.10.2007 19:11:00 | stmivani.na.lepsi.casy

taky se mi to líbí, fakt dobrý.

28.10.2007 15:36:00 | atty

Skvělá...moc semi líbí Tvé obraty.

28.10.2007 15:24:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí