Začátek konce

Začátek konce

Anotace: Štěstí na konci smutku

Povadlé kvítí ve vázi do věčných lovišť odchází.
Melancholická půlhodinka,
naštěstí jenom krátká chvilka,
krkolomná zatáčka,
pomalý obrat,
otáčka.
Vydávám se novým směrem,
ať už světlem nebo šerem,
cítím štěstí, poklad, lásku,
a dech dravých plavých šelem.
Pohání mne kupředu.
Na plný plyn
pojedu.

Právě teď začal život.

Jsem šťastná a uzavírám první etapu,
co přinesla mi mnoho,

teď je tu bílý papír
a dávka rajského protlaku.
Autor jerabina, 28.10.2007
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Roniiik, devcatko z jetele, Frenci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dech dravých plavých šelem je perfektní obrat. Moc chválím a závidím silného ducha.

06.11.2007 21:11:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí