Neboj se člověče

Neboj se člověče

Anotace: Nikdy jsem neměl rád vojáky a střílení..

Neboj se člověče,
dnes je to pohoda.
Postřílet armádu
kulkami z olova.

Svědomí netíží
ty pány v placatých čepicích.
Sedí si v úkrytu
a velí pal.

Kupte jim brnění,
posaďte na koně.
Ať velí armádě
jak správní králové.
Autor Ladžik, 31.05.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí